KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - 8 Kasım Ortaokulu

EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞANDI, BİLGİLER SINANDI

Okulumuzda Sınıflar arası bilgi yarışmaları düzenlenmiştir. Karne öncesinde dönem sonu faaliyetlerimizden biri olan Bilgi Yarışmaları öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini sağlamıştır.

Aşağıdaki ilk 4 fotoğrafta bulunan öğrencilerimiz Bilgi Yarışmalarında Şubeler arası 1. olan öğrencilerimizdir.5.Sınıfların Bilgi Yarışması 1.si 5B oldu.6.Sınıfların Bilgi Yarışması 1. si 6B oldu.7.Sınıfların Bilgi Yarışması 1. si 7D oldu.8.Sınıfların Bilgi Yarışması 1.si 8E oldu.

Bilginin öğrenilmesinin yanı sıra pekiştirilmesine ve değerlendirilmesine de önem veren okulumuz; Milli Eğitim Bakanlığımızın tavsiye ettiği Dönem Sonu Faaliyet Planı kapsamında 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar arasında dönem sonu kazanımlarını içeren bilgi yarışması düzenlendi. 5, 6, 7 ve 8. sınıf şubeleri arasında sınıfı temsil eden üçer kişilik gruplar kendi aralarında yarıştılar. Bilgi yarışması esnasında sınıflarını destekleyen izleyiciler heyecanlı anlar yaşadı. Heyecanlı geçen yarışmalarda öğrencilerimiz yarışmacı arkadaşlarını alkışlarla desteklediler.

21-01-2024Hem eğlenceli hem öğretici bir yarışma oldu.21-01-2024Bilgi Yarışması

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 00:52 - Görüntülenme: 228