KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - 8 Kasım Ortaokulu

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI KUTLU OLSUN

Bugün Bt. sınıfında; 6/E sınıfı öğrencilerine Enerjinin önemi, enerji verimliliği için yapılması gerekenler ve niçin enerji tasarrufu yapmamız gerektiği konusunda videolar seyrettirilip konu öğretmenimiz tarafından anlatılmıştır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının 2. haftasında Enerji Verimliliği etkinlikleri kapsamında; bugün Bt. sınıfında 6/E sınıfı öğrencilerine Bakanlığın https://enerji.gov.tr/video-liste?p=2 sayfasındaki videolar seyrettirilmiş, AKLINLA VERİMLİ YAŞA (aklinlaverimliyasa.com) sitesi inceletilmiş ve BT. Öğretmenimiz Mustafa TOPÇU tarafından konu aktarılmıştır.

Enerjinin önemiEğitim videoları Bakanlığın sitesinden seyrettirildi.Enerji HanımEnerji Verimliliği Bilgilendirmesi yapılırken

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 20:15 - Görüntülenme: 290