KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - 8 Kasım Ortaokulu

Etiket Sonuçları: sözlüközgürlüktür

May

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayında Hasibe ARIKAN Öğretmenimiz tarafından 6/A, 6/B ve 6/C sınıflarında öğrencilerimize Memleket Şiirlerinden mısralar ezberletilerek okutulmuştur.

Nis

8 Kasım Ortaokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi Mart ayında temamız "Mesnevi' den Hikayeler" idi. Proje kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Şubat ayında Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz bir dizi etkinlik yapmıştır. Şubat ayının teması olan Atasözleri ve Deyimlerle ilgili çalışmalarımız hem okul panolarımızda hem de web sayfamızda paylaşılmıştır.

Ara

Türkçe' yi doğru ve etkili kullandırabilmek, topluluk karşısında konuşabilme becerisi kazandırabilmek için Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “ Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması”  tamamlanmıştır.

Ara

Türkçe' yi doğru ve etkili kullanabilme ve topluluk karşısında konuşabilme becerisi kazandırabilmek için Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “ Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması”  düzenleniyor. Yarışmaya gönüllülük esasına dayalı olarak tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Ara

Bakanlığımız tarafından okulumuzda uygulatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Aralık ayı faaliyeti olarak Yunus Emre' nin sözlüğünden kelimeler seçilerek en iyi cümle, en iyi afiş çalışması yapılmıştır.

"Yunus Emre" temalı bu çalışma neticesinde okulumuz yürütme komisyonu tarafından okulumuzun en iyi cümlesi/afişi seçilmiştir. Seçilen eser yarışma için ilçe milli eğitim müdürlüğümüze gönderilerek ilçe yürütme komisyonuna sunulmuştur.