KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - 8 Kasım Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ARALIK AYI FAALİYETİ

Bakanlığımız tarafından okulumuzda uygulatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Aralık ayı faaliyeti olarak Yunus Emre' nin sözlüğünden kelimeler seçilerek en iyi cümle, en iyi afiş çalışması yapılmıştır.

"Yunus Emre" temalı bu çalışma neticesinde okulumuz yürütme komisyonu tarafından okulumuzun en iyi cümlesi/afişi seçilmiştir. Seçilen eser yarışma için ilçe milli eğitim müdürlüğümüze gönderilerek ilçe yürütme komisyonuna sunulmuştur.

Aşağıda okul yürütme komisyonumuz tarafından seçilen okulumuzun en iyi afiş en iyi cümle çalışmasını görmektesiniz.

21-12-2023

Yapılan çalışmaların; Öğrencilerimizin Yunus Emre' yi tanımaları ve Türkçe' mize sahip çıkmaları için verimli olduğunu düşünerek tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 04.04.2024 14:54 - Görüntülenme: 226