KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - 8 Kasım Ortaokulu

ROBOT YARIŞMASI 3. LÜĞÜ BİZİM

İlimiz genelinde düzenlenen 2. Robot yarışması ve teknoloji sergisine katılan robo8kasım ekibimiz robofutbol kategorisinde 3. olmuştur.

7 Haziran çarşamba günü Kırklareli Anadolu Lisesi Kapalı spor salonunda düzenlenen  2. Robot yarışması ve teknoloji sergisine okumuzun robo8kasım ekibi kendilerinin hazırladığı Robotogg isimli robot ile yarışmada 3. olmuştur.

Bizleri sevince boğan ve okulumuzu gururlandıran öğrencilerimize ve rehberlik eden danışman öğretmenlerine teşekkürlerimizi bildiririz.

Aşağıda robot hazırlama ve yarışma sürecinden görselleri görmektesiniz.

Robokal yarışmasında 3. olan grubumuz

Yayın: 10.06.2023 - Güncelleme: 17.06.2023 01:36 - Görüntülenme: 243